Qui som?

Els orígens de la centenària llibreria van lligats a Joan Sellarés Castells, ex treballador de la impremta Gutemberg de Sabadell, que al 1902 va obrir una llibreria a la Vía Massagué de Sabadell, traslladant-se al 1914 al carrer Pedregar nº 12. Aquesta serà la llibreria que al 1956 va comprar en Miquel Fàbregues Morlà, que ja provenia d'una família de llibreters de Barcelona i que es va instal.lar definitivament a Sabadell.


L'any 1957 va obrir un nou local al Passeig de la Plaça Major nº 12, d'uns 50m2, encara en actiu, que al 1975 es va dedicar especialment al llibre de butxaca, siguent la primera llibreria en aquesta especialitat, com a mínim a Catalunya.
L'any 1967 va obrir un altre local al mateix Passeig de la Plaça Major nº 34. Aquest ja de 150m2 i amb quiosc a l'entrada.LA LLAR DEL LLIBRE de Sabadell sempre ha estat una empresa familiar, els fills d'en Miquel Fàbregues: Joan, Àngels, Miquel i Carles es van anar incorporant a la vocació llibretera.


L'abril de 1980 vàrem instal.lar una llibreria en el primer centre comercial del país, al Centre Comercial Baricentro, amb una superfície de 144m2 + 100m2 de magatzem i un extens horari, 72 hores setmanals.
L'any 1989 vàrem obrir al carrer Marià Fortuny nº 11 una llibreria de 65 m2 dedicada exclusivament a llibres de idiomes: mètodes i literatura en llengues extranjeres. Actualment aquesta llibreria està integrada a la del carrer Sant Antoni, 20 de Sabadell.

L'any 1993 vàrem llogar el local contigu en el Passeig de la Plaça Major nº 38, que es comunica amb l'inicial aconseguint una superfície de 300m2 de llibreria i quiosc.
A finals de juliol de 2011 vam traslladar la nostra llibreria del Passeig de la Plaça Major n º 34 a un nou espai més ampli icòmode per continuar oferint als nostres clients un millor servei.
Aquest nou espai, molt més dinàmic, ens permetrà fer presentacions de libres, contacontes infantils i altres activitats culturals.
La llibreria, situada al centre de Sabadell, té dues entrades, una pel carrer Sant Antoni n º 20 i l'altre pel carrer Les Valls n º 29 on seran sempre ben rebuts.

Us hi esperem!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada